Vil du gerne arbejde mens du rejser? Her er 7 jobs, der ikke kræver andet end en bærbar og internetforbindelse

arbejde mens du rejser

Elsker du at rejse og vil gerne finde et job, som du kan arbejde med, mens du rejser. Her er 7 jobs, som ikke kræver andet end din computer og internet. Med dem kan du nemt tage afsted og opleve verden, mens du tjener penge. 

1. Programmør

Hvis du elsker at udvikle software og har næse for at programmere, så er programmør det ideelle job for dig. Du kan sidde i ethvert verdenshjørne og programmere hjemmesider og hjælpe firmaer, mens du oplever verden. 

2. Tekstforfatter

Elsker du at skrive tekster og friheden ved selv at bestemme, hvornår du arbejder? Så kan tekstforfatning være det rigtige job for dig. Som tekstforfatter kan du arbejde, når du vil, og hvor du vil, så længe du har en computer og internet til rådighed. Som tekstforfatter får du muligheden for at skriver tekster om alle mulige forskellige ting og lærer derfor også om mange forskellige emner i processen for at kunne skrive den bedst mulige tekst for kunden. 

3. Oversætter

Hvis du har et godt sprogøre, så kan det være, at du skal være oversætter. Som oversætter møder du mange forskellige tekster, som skal oversættes fra dansk til engelsk, engelsk til dansk, og hvis du er dygtig til tysk, er det også et meget eftertragtet sprog, hvor der mangler oversættere. Som freelanceoversætter bestemmer du selv dine arbejdstimer og hvor meget arbejde, du gider at tage. Det er ikke den mest sikre karrierevej, da du kun kan tjene penge, når der er noget at oversætte, og det kan tit komme i perioder, så det gælder om at kunne spare penge sammen til når der er en periode, hvor der ikke er så mange oversættelser. Så har du stadig penge, selv om indkomsten så er mindre den måned. 

4. Forfatter 

Hvis du elsker at skrive, og har en masse kreative ideer på hjerte, så kan forfatter være det perfekte job for dig som gerne vil rejse, mens du tjener penge. Det er ikke et nemt job at gøre karriere inden for, men hvis du går rundt med den gode ide til en bog, så er det en chance for at give det et skud. Her kan du sidde på en amerikansk strand og skrive på din næste bog og så tage ud at surfe bagefter. 

5. Blogger/influencer

At være influencer er blevet meget populært inden for de sidste par år. Men for dig som elsker at tage billeder på dine mange rejser, kan det være perfekt. At være rejseinfluencer eller rejseblogger giver dig mulighed for at lave samarbejder med firmaer samt at skrive om dine historier fra din verdensomrejse, samtidig med at du får mulighed for at vise dine billeder frem. Det kræver ikke meget mere end en mobil med et godt kamera, internet og en computer til at redigere, og så er du klar til at begynde din rejse. 

6. Bliv udlejer  

Hvis du investerer i nogle lejligheder, som du lejer ud, så har du en fast indtjening hver måned, og du behøver ikke selv gøre så meget. Du skal bare holde styr på alt det praktiske og have en vicevært klar i tilfældet af, at en af dine lejere har brug for, at noget bliver lavet, og så har du en fast indkomst, uden at du behøver at arbejde imens du rejser. 

7. SOME

Mange firmaer har i dag en social mediakonsulent ansat, som tager sig af alle de forskellige socialmedia konti, som firmaet har. Dette er et job, som man ofte godt kan gøre hjemmefra eller fra den anden ende af jorden. Altså vil det være muligt for dig at rejse, imens du holder styr på sociale media. Det eneste, du behøver, er at have telefonmøder med din chef for at finde ud af, hvad du skal lægge vægt på i den kommende uge på de forskellige sociale medier. 

Det var et par forslag til, hvad man kan arbejde med, hvis man gerne vil finde et arbejde, som man kan tage med sig ud at rejse.