Romantisk weekendophold for 2 – 5 byer i Europa der er perfekte til en lille getaway

romantisk getaway

Vi har nok alle sammen brug for en pause en gang imellem. Nogle gange er det en større pause vi har brug for, hvor vi kommer væk fra hverdagen med arbejde, hus og pligter. Så skal vi bare ud at opleve noget andet, go lave det vi har lyst til.

Nogle gange, skal man nemlig have tid til at pleje sig selv og sine forhold. I hverdagen er der ikke altid plads til så meget romantik i et forhold. Det kan hurtig blive en kedelig trummerum imellem et par, når den ene hverdag efter den anden kommer forbi.

Her er det vigtigt at man tager noget tid ud af sit skema til at gøre noget ekstra for en selv og ens partner, hvor man sørger for at nyde hinanden selskab. Det er her man virkelig kan pleje ens forhold, og komme i tanke om nogle af de ting man hurtig kan glemme i hverdagen.

Getaway!

En perfekt løsning for dette, er nemlig en Getaway. Her kan man komme ud og væk fra dagligdagen derhjemme, og ud og opleve noget nyt – sammen.

Der er også noget romantisk i at tage afsted sammen, kun jer to og gøre noget som kun er mellem jer, og for at pleje jeres forhold. Når man tager væk fra hverdagen og hjemmet, kommer man heller ikke til at blive distraheret af noget som helst andet. Man skal ikke lige tage opvasken, eller huske at sende nogle mails, eller lige tage et opkald. Når man er på getaway, så er der intet andet at lave eller gøre end at være hvor man er, med den man er der med.

Det kan være så romantisk at tage på getaway, når man giver sig fuld tid til hinanden, og især også hvis man er taget et sted hen hvor man virkelig kan være romantisk, i nogle romantiske omgivelser. Men hvilke romantiske steder er der?

Europas mest romantiske steder

Europa byder på en masse romantiske byer og steder, lige fra Eiffeltårnet i Paris til de små hyggelige gader i landsbyerne ved havet i Grækenland. Der er masser af muligheder for en kort getaway rundt omkring i Europa. Der er nemlig ofte billige flybilletter eller togrejser på afbud, så man kommer på romantisk getaway, til nogenlunde billige priser. Så det behøver slet ikke være umuligt for rejser for to rundt i Europa.

1. Paris!

Selvfølgelig er Paris den første by på listen. Paris er jo kendt som kærlighedens by, og har det kendte Eiffeltårn. Der er vin, bagere, restauranter og smukke brostenbelagte gader i Paris, og med det masser af romantiske oplevelser som er perfekte til en romantisk getaway. Derudover er franskmændene kendte for deres romantik, og fransk selv som et forførende sprog. Der er derfor også helt sikkert masser af romantiske hoteller i byen.

2. Venedig

Italien er også kendt som et land der rummer på en masse romantik. Vi kender det fra Lady og Vagabonden der spiser spaghetti og kødsovs med smuk italiensk musik i baggrunden, bag den italienske restaurant. Det er en scene der går igen i vores kultur, og er et billede på romantik. Derfor er den smukke italienske by Venedig, selvfølgelig også et utroligt romantisk sted. Her kan du sejle i gondolerne igennem byen, og nyde solnedgangen med den lækre italienske mad.

3. Rom

Igen er Italien på listen med byen Rom. Som allerede nævnt er Italien i sig selv et romantisk sted og med de gamle bygninger og historiske steder, er Rom også et sted fyldt med gammel romantik og historier.

4. Barcelona

Spanien er også et sted der holder på en masse hyggelige små gader og romantiske restauranter. Den spanske guitar der kan fylde rummet med romantisk musik, og de varme aftener i solnedgangen. Der er masser af romantik i den spanske by Barcelona.

5. Luzern

En nok noget mindre kendt by end de andre på listen er Luzern i Schweiz. Men her kan du finde en intim oplevelse i naturen, med bjerge og søer omkring dig. Sådanne steder er naturen utrolig romantisk, og byder på en intim oplevelse for dig og din partner. I kan tage bjergtogbanen igennem bjergene, eller besøge den unikke træbro Kapelbrücke, som er helt tilbage fra 1300-tallet, fuldt dekoreret af kunst fra flere forskellige tidsaldre.