Kom ud og se fodbold i udlandet billigt med afbudsrejser

fodboldrejse

Hvis man dyrker en passion for noget, vil man opleve den på det højeste og fineste niveau. For en stor gourmetentusiast betyder det, at man skal ud på en Michelin-restaurant. For en fodboldfan betyder det at hoppe på en flyver og opleve, dufte og mærke atmosfæren på de store fodboldstadions.

En afbudsrejse til England, til Spanien, Italien eller Sydtyskland kan give dit hungrende fodboldhjerte netop den oplevelse. Hold øje med afbudsrejserne og slå til, når tiden er inde.

Børnedrømmen bliver til virkelighed

Lige siden man trådte sine ben på det grønne græs som barn, har man drømt om en dag at stå på stadionet med flere tusinde skrigende fans. Man har drømt om at løbe ind på banen. Man har drømt om at score målet, der lukker og slukker turneringens sidste kamp.

Den drøm er allerbedst afbilledet i filmen Space Jam, hvor en lille Michael Jordan drømmer om at kunne flyve op til kurven og dunke basketbolden.

Desværre er det ikke os alle sammen, der vokser op til 2 meter eller holder fodboldtalentet ved lige gennem teenageårene. Derfor bliver den næste – og lige så store – drøm at komme ud på de store stadioner og se verdensstjernerne udfolde deres talent.

Når man tjekker op på fodboldnyt og ser gårsdagens store fodboldresultater, kan man mærke at det summer i maven for at komme væk fra boligen og ud på stadionet, ikke?

Verdens bedste fodboldliga

En liga trækker flere tilskuere til sig fra verdens fjerne egne end andre.

En liga leverer de bedste hold og de største og bedste spiller.

En liga regerer over dem alle.

Det er naturligvis den bedste, engelske liga, Premier League. Om end Champions League ikke ligefrem hives hjem til England år efter år. Om end de to konkurrenter til Ballon d’Or gennem de sidste 12 år ikke spillede i England, mens deres konkurrence stod på.

Så er der ligaen uomtvisteligt den allerstørste og allerbedste, når det kommer til kvaliteten og niveauet af holdene i ligaen. Rigtig mange danskere sidder med et stort ønske om at finde en afbudsrejse og smutte over kanalen til de engelske stadioner. Drømmen kan hurtigt blive til virkelighed.

Flyveturen til London får du til meget få kroner, når du finder den som afbudsrejse. I London finder du storklubber som Tottenham, Chelsea, Arsenal, West Ham og danskerklubben Brentford FC. Det kan være en billig måde endelig at komme ind og se de store britiske klubber ramle sammen.

Sydens blændende sol og fodbold

Vi danskere køber ofte afbudsrejser til sydens sol. Når vi gør dette, burde vi overveje muligheden for at tage ind forbi et af de store stadioner i Spanien eller Italien.

Spanien har som altid de to giganter FC Barcelona og Real Madrid. Derudover har de over de sidste 10 års tid fået endnu en gigant, som måske kommer til at erstatte FC Barcelona i den spanske top – Atlético Madrid.

I Italien finder du ligeledes kæmpestore klubber som AC Milan, Napoli, Juventus og Inter Milan. På de italienske stadioner kan du mærke fodboldhistorien, fra dengang den italienske liga var verdens bedste. Du kan mærke den specielle måde, italieneren ser fodbold på, som er noget helt unikt.

Store fadøl og verdensklasse fodbold

Helt unikt er også de tyske stadioner. Unikke fordi der altid er et kæmpestort publikum til selv kampe mellem mindre betydningsfulde hold som Frankfurt-Berlin.

Selvfølgelig vil det oplagte være at tage til Bayern München og opleve det nok bedste klubhold netop nu. På holdet vil du endda kunne opleve én af verdens bedste angribere netop nu i form af polske Robert Lewandowski. Desuden får du alle de øl på tilskuerpladserne på de tyske stadioner, som du må undvære i England.

Uanset, hvad du vælger, så ha’ en rigtig god fodboldrejse!